Skønhed & Gourmet
Lørdag d. 12. marts 2005 blev der afholdt Logens første arrangement med påhæng. Logens medlemmer (Ulrik, Lars, Jimi, Thomas og Claus)stod for dagens smagsmæssige oplevelse, og pigerne skulle stå for dagens skønhedsmæssige oplevelse (vi glæder os til at se dem, altså billederne). Christian Fogh skulle med kyndig vejledning hjælpe drengene igennem en 3-retters gourmet middag, som skulle serveres for pigerne senere på dagen. Kl. 13.00 mødtes alle hos meningmedlem Thomas Ludvigsen, der blev serveret en let anretning, og derfra kunne formand Ulrik Jessen uddelegere dagens opgaver. Pigerne skulle forlade lejligheden og begive sig ud på en mindre gåtur, hvor et "atelier" stod klar til at udforske deres kreative evner. Fogh blev på hjemmefronten, og satte drengene ind i deres opgaver. Lars/Thomas skulle stå for forret + dessert, Jimi/Claus handlede hovedretten mens formanden (på meget kyndig vis), placerede sig selv i baggrunden og efterlod rampelyset til de menige. I løbet af dagen blev de to kønsopdelte grupper sat på prøver at forskellig art og varighed. Der blev quizzet, rimet, digtet og drukket til den store guldmedalje, og kl. 19-hundrede var maden endelig klar til servering.

Forretten bestod af skaldyrssuppe, som var kogt på hummerhaler og diverse (hemmelighed), og var fantastisk forberedt af "chop-chop" Falk og hans minimakker Ludvigsen.

Hovedretten var en mørbrad fyldt med fasan på glacerede spinatblade. Dertil blev der serveret en delikat sovs, kogt på portvin. Måltidet blev mødt og konsumeret til stor applaus, og det var et par tydelig stolte "kokke" "Marvellous" Jimi og hans ikke uefne makker "Master" K.

Desserten var en sød og pirrelig fornøjelse. Friske bær og frugter serveret med en creme, placeret på knuste makroner (lagt i whisky), og serveret på en indbydende måde.

Fra Logen skal der lyde en stor, stor tak til mesterkokken Christian Fogh for hans hjælp til arrangementet, og hans hjælp til at guide vores formand igennem "Den forunderlige verden" i Metro.

Logen vil også gerne sige tak til vores bedre halvdele, som mødte frem til arrangementet med en iver og grundighed som gør os stolte. Tak for at nyde vores vellavede middag, og samtidig at deltage på bedste vis i dagens opgaver. I gav os kamp til stregen.

Skønhed & Gourmet


Udskrevet fra http://6000kolding.dk d. 20. April 2024  08:07:00