Oddset regler
Hver spiller i logen råder over 100 kroner pr. uge. Reglerne er lavet ud fra at den enkelte nu selv bestemmer om der skal spilles 1 x 100 kroner eller 2 x 50 kroner. Det skal dog pointeres at det ikke er tilladt at spille videre på en evt. gevinst, der må kun spilles en gang pr. væddemål.

Begrundelse
Formandens begrundelse for oddset 2006 er at der nu kan spilles et større beløb pr. mand, samt at der nu kan spilles to spil pr. uge. Grunden til at der er gået væk fra "matchen", er begrundet med at pointsystemet var for besværligt, samt at spillerne blev "nødt til" at spille for større odds, og derfor "umulige" odds. Forventningen til den nye form er at der spilles mere velovervejet, og at logens formue øges væsentligt i løbet af året. Hvis enkelte medlemmer har protester imod spillets opbygning, eller evt. gode råd er i velkomne til at kontakte formanden.

PS: Der har været snakket om at der skulle kunne spilles videre på evt. gevinster, men det er valgt fra. Begrundelsen er at der ønskes et mere sikkert spil, og at logens oddset tiltag skal kunne bruges som en langsigtet investering.


Udskrevet fra http://6000kolding.dk d. 27. Juni 2019  12:34:40