Profile index

18-05-2024 01:39:36


Menuboks nr. 1
Oddset 2006
Oddset regler
Turneringsplan 2006


Menuboks nr. 2
Logens medlemmer
Logens vedtægter

Banner # 3
Banner # 6
Scannet

Banner # 1
Søg: 

Logens medlemmer
Ulrik B. Jessen
En ildsjæl med et stort hjerte for forenings ve og vel. Havde man spurgt mange før denne regeringsperiode, ville formanden nok blive betegnet som værende flyvsk og ustruktureret i sin regeringsform. Disse udsagn har han i perioden op til og i starten af sin regeringsperiode gjort fuldstændig til skamme. Foreningen er på fornemmeste vis blevet opgraderet adskillige versioner – næsten udelukkende på baggrund af formandens ideer og arbejde. Foreningens medlemmer håber på, at Ulrik vil sidde på formandstaburetten i mange år endnu. Er det eneste medlem som sideløbende med sit formandskab i Lottologen er medlem af en anden loge – Rotary (RT).

Claus F. Kristensen
Logens formand anno 2006. Claus er 32 år gammel, og foreningens gamle og vise mand. En rolig gemyt, som gerne giver gode råd til de yngre medlemmer. Har for første gang siden sine barndomsår, misset en standerhejsning i en fodboldklub. Foreningens øvrige medlemmer håber på, at der nu vil være mere tid til foreningsarbejde, nu når den eneste berøring med fodboldklubben er som markeringsspiller på dennes serie 5 hold hver eller hver anden lørdag. Claus er blandt de kreative islæt i foreningen, hvilket vi allerede har fået en forsmag på. De øvrige glæder sig dog til at Claus rigtig ”folder” sig ud.

Thomas B. Ludvigsen
Blom var formand i 2003, og hovedansvarlig for det gode årsresultat. Blom er nu mere tilbagetrukket, og nyder sit otium. Er foreningens Pia Kjærsgaard, der med knivskarpe og til tider højreekstremistiske holdninger, holder de moderate i foreningen i skak. Er bl.a. bagmanden bag en særdeles striks betalingspolitik i logen. Thomas er det eneste single islæt i logen, dog ikke at forveksle med det eneste monogame medlem. Langtfra!!!!! Logens medlemmer glæder sig til at møde det der på et tidspunkt bliver Thomas’ udkårne. Det må blive eminent godt, de mange stikprøver taget i betragtning.

Jimi Kristensen
En person med masser af ideer, og muligheder for at føre dem ud i livet. Egenskaber som i høj grad vil komme foreningen til gode. Eneste tilbageværende fodboldspiller i logen som stadig formår at spille på højeste niveau. Overraskende for de fleste, vil Jimi år efter år være blandt favoritterne til en top-3 placering oddsligaen – hans utallige knusende sejre i BT-drømmeholdsligaen taget i betragtning. Hertil skal ikke undlades, at foreningens øvrige (2) oddskyndige nok aldrig bliver en alvorlig trussel.

Lars F. Jensen
Logens benjamin. Falk var formand anno 2004, og ansvarlig for logens vedtægter og regler. Paradoksalt nok er han også den, som mange i kraft af hans væsen og intellekt vil betegne som foreningens Merlin (red. gammel og vis troldmand fra sagnomspundne tider). Har på trods af sin meget omdiskuterede regeringsperiode i 2004 - i visse fraktioner af logen - været rost for at have taget de første rigtige spadestik til den veludbyggede logestruktur, vi kender i dag.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 09-01-2006 11:47

Nyhedsbrev
Debat
Oddset!


Chat
Oddset!
Direkte


Menuboks nr. 3

Banner # 4
Banner # 5
Belmaflex

Lottologen A/S • Låsbytoft 7 • 6000 Kolding • E-mail: ubj@6000kolding.dk