Profile index

14-07-2020 12:37:03


Menuboks nr. 1
Oddset 2006
Oddset regler
Turneringsplan 2006


Menuboks nr. 2
Logens medlemmer
Logens vedtægter

Banner # 3
Banner # 6
Scannet

Banner # 1
Søg: 

"Våd" Ø tur for Logens Svende
Torsdag d. 28. juli drog Lottologens lystige svende afsted på den længe ventede Ø tur. Logen skulle samles torsdag aften i Ribe, hvor formandens familie havde inviteret til rundtur i byens latinerkvarter. Rundturen sluttede med en festlig middag i logens ånd, og de unge svende drak, sang og dansede lystigt hele aftenen.
Friske startede de ud igen fredag morgen, hvor logen deltes i to små grupper. Den ene gruppe drog afsted på en ren fornøjelsestur, mens de sidste to medlemmer hastede afsted til Sild, for at tjekke øen ud til lørdagens arrangement. Efter middag mødtes de igen i huset på Rømø, og der blev iværksat en større 5-kamp imellem medlemmerne. For at fejre resultaterne hinanden imellem blev der igen holdt en stor grillfest med tilhørende drikke. De fornøjede svende hyggede sig aftenen igennem med madlege og kortspil, og hen på de sene nattetimer faldt der endelig ro over huset.
Lørdag morgen var der ro i huset, svendene var trætte og uoplagte. Der skulle dog kun en frisk og kølig tur i bølgen blå, for alle igen var opstemte og klar på dagens strabadser. Inden længe befandt alle fem sig på færgen mod Sild, hvor de alle så frem til nye oplevelser. Sild, som man kaldte germanernes højborg, var det rene paradis for rige og lystige sjæle, og straks da man ankom til øen drog man afsted mod øens mekka "Westerland".
Logens forventninger til Westerland var store, og der skulle ikke gå lang tid før de var indfriet. Svendene blev hurtigt viklet ind i byens charme og mystik, og inden længe var de alle fem opstemte og overrislede over byens forlystelser. Enkelte medlemmer af logen valgte endda at bryde ud i dans, og det så ud til at fornøje de mange germaner, som havde fulgt logen det meste af dagen. Inden solen så småt begyndte at sænke sig over byen, kunne man høre de berømte tyske klassikere "Ich habe mein haar so schön" og "digge digge digge" (ikke og forveksle med "dick dick dick")gjalde ud over byens tage. Svendene fornøjede sig med de tyske sange og getränke, og hurtigt var de to folkeslag smedet sammen om et fælles ønske om sang, dans og alkoholiske drikke.
Da solen begyndte at titte frem igen, drog de fem afsted mod færgen, hvor der ventede dem en kort sejltur inden de igen kunne betræde den danske jord. Den morgen gik mange af svendene til køjs med en dejlig erindring om germaner i vest, og med et ønske om at møde dem igen.
Logen vil gerne takke formanden for et fremragende arrangement, og sidst men ikke mindst takke formandens forældre for deres venlighed og imødekommenhed i forbindelse med Ø turen. Intet at dette spændende eventyr kunne havde lykkedes uden deres deltagelse.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 16-01-2006 08:59

Nyhedsbrev
Debat
Oddset!


Chat
Oddset!
Direkte


Menuboks nr. 3

Banner # 4
Banner # 5
Belmaflex

Lottologen A/S • Låsbytoft 7 • 6000 Kolding • E-mail: ubj@6000kolding.dk